De gezondheidszorg draait op volle toeren tijdens de coronacrisis. Alle zorgmedewerkers werken dag en nacht, keihard. Liefdevol en deskundig. Ondanks de voorzichtige positieve en hoopvolle signalen, blijft de druk op de zorg enorm. Ook komende tijd wordt er nog veel gevraagd van al het hardwerkende zorgpersoneel.

Klein gebaar, grote impact

Deze tomeloze inzet kunnen we samen niet genoeg waarderen. Laten we daarom deze zorgtoppers digitaal een hart onder de riem steken! Je kunt super eenvoudig en snel je waardering laten blijken via dit digitale platform. Een klein gebaar, met een grote impact. Voor al onze Zeeuwse Zorghelden. Ze verdienen het!

Verbonden met elkaar

Als digital agency dragen wij van Nedbase graag ons steentje bij door onze Zeeuwse zorgtoppers online met elkaar te verbinden én in het zonnetje te zetten. Vandaar dit initiatief. Want zorgen voor elkaar en bij elkaar betrokken blijven is het allerbelangrijkste dat er is. Laat jij ook een complimentje achter? Alle geplaatste complimenten overhandigen we in een mooi bundeltje aan alle Zeeuwse zorginstellingen.

Voor wie laat jij een compliment achter?

Onze Zeeuwse Zorghelden